Sponsoren

 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • A1biljarts.nl
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • Taveerne Tolkamer
 • de pol
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • Paperclip Silvolde
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • HPU
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
Home Algemeen
Home › Archief avond › DFuitlag 2016-2017

Archief avond - DFuitlag 2016-2017

11 september 2016 - 11 september 2016

Moyenne van 0.000 tot 0.400

Aantal caramboles 20

Hier worden de standen en de tussenstanden in dit weekend geplaatst

Klik op onderstaande PDF publicaties

In de eerste ronde werden de eerste  beide partijen afgesloten in 47 beurten.
De tweede gedeelte van ronde 1 werd door Fred den Hartog flitsens gestart door de eerste tien op het bord te laten verschijnen in 8 beurten,  hij had tegen Tonnie Bisselink toch nog 31   beurten nodig voor de tweede 10 caramboles. De als eerste geplaatste Richard Veerink had het moeilijk tegen de verdedigende Theo Reintjes die in 44 beurten winnend afsloot (20 - 13)


In de tweede ronde ging Arnold Gerards voorvarend van start tegen Anthonie Visser, hij stond in 31 beurten op Ball de Match met 19 caramboles. Anthonie had op dat moment 10 caramboles Arnold had nog 21 beurten nodig om die ene  te krijgen. Waar anthonie vanaf de 44e beurt niet meer dan 16 carmaboles vergaarde. In een partij met 50 beurten wist Daniel Berendsen te winnen van Jaap de Smit. Fred den Hartog wist makkelijk van Richard Veerink te winnen die met een schouderblessure al in deze ronde kansloos bestempeld kan worden. de partij tussen Theo Reintjes en Tonnie Bisselink was een prooi voor Theo waar Tonnie toch iets tekort komt om potten te kunnen breken


 

De eerste ronde op zaterdag gaat Fred den Hartog onderuit tegen Arnold Gerards, dat blijkt Fred op het eind van de ronde de eerste plaats te kosten omdat Theo Reintjes zijn partij weet te winnen, dat gebeurt in 30 beurten wat tot dusver de beste partij is. In deze partij snelt Theo naar het eind door onder andere twee series van 5. 
Tonnie Bisselink weet in deze ronde de eerste punten te pakken door Jaap de Smit in 50 beurten te verslaan.
Richard Veerink die wordt geplaagd door een zenuwontsteking in de schouder blijft nog steeds puntloos omdat hij niet weet te winnen van Daniel Berendsen hoewel het moyenne de goede kant op gaat.

 


In de eerste helft van de vierde ronde weet Richard Veerink de eerste punten binnen te hengelen. Arnold Gerards, die de ronde ervoor Fred den Hartog liet struikelen was het slachtoffer. In de 49ste beurt maakt Richard de 20 vol en laat Arnold op 17 staan. Op de andere tafel is voorzichtig herstel van Fred den Hartog te zien, na een aarzelend begin wordt Anthony Visser in 61! beurten verslagen.
Theo Reintjes krijgt een ontketende Jaap de Smit tegenover zich, na een furieus begin (11 caramboles in 11 beurten) weet Jaap de partij in 33 beurten te beëindigen en laat Theo op 14 caramboles staan.
Daniel Berendsen wint in 61 beurten van Tonnie Bisselink en eist met deze overwinning de tweede plek op.


In de (tot dusver) langste partij weet Tonnie Bisselink te winnen van Anthony Visser. Het duurt maar liefst 74 beurten voordat Anthony er 19 aan laat tekenen op het scorebord.
Jaap de Smit bindt op de andere tafel in de 1e helft van de 5e ronde Richard Veerink aan de zegekar. Na opnieuw een zeer voortvarend begin (14 caramboles in 17 beurten) stokt de produktie enigszins en duurt het toch nog 45 beurten voordat de 20 caramboles zijn bereikt. Richard blijft steken op 13 punten.
Na een mooie strijd tussen Theo Reintjes en Arnold Gerards trekt Theo uiteindelijk toch aan het langste eind in 53 beurten.
De strijd tussen Fred den Hartog en Daniel Berendsen levert na een ietwat eenzijdige partij Daniel als winnaar op. Daniel heeft 44 beurten nodig om Fred definitief achter zich te houden in deze partij en misschien ook wel voor het toernooi.
Langzaam maar zeker beginnen de kandidaten voor plaatsing voor het gewest duidelijk te worden.
In de laatste ronden op zondag zullen naar goed gebruik de toppers in deze finale zich nog met elkaar meten.


Richard Veerink liet in 31 beurten Tonnie  Bisselink op 10 caramboles achter, Anthonie Visser deed het zelfde met Jaap de Smit, maar dan in 44 beurten. Daniel Berendsen wist de afvaardiging naar het gewest zeker te stellen doore in 30 beurten te winnen van Arnold Gerards. Theo Reintjes (8 car.) moest het onderspit delven tegen Fred den Hartog in 43 beurten.


De laatste ronden troffen Richard Veerink en Anthonie Visser en dit werd 9 - 20 in 47 beurten. In een marathon tussen Tonnie Bisselink en Arnold Gerards werden maar liefst 80 beurten gebruikt om de eindstand 20 - 13 te krijgen.  Fred den Hartog wist in 34 beurten van Jaap de Smit te winnen en stelde de derde plaats veilig. De finalepartij werd op voortreffelijke wijze gewonnen door Daniel Berendsen (20 -  Theo Reintjes promoveerde evenals Daniel. Doordat Fred den Hartog niet naar het gewest mag gaan Theo en Daniel als afgevaardigde.foto voor afdrukken finalefoto.[1]