Sponsoren

 • Paperclip Silvolde
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • de pol
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • HPU
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • A1biljarts.nl
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
 • Taveerne Tolkamer
 • Sponsor van KNBB Doetinchem
Home Algemeen
Home › Archief avond › 2017-2018 DFuitslag L3

Archief avond - 2017-2018 DFuitslag L3

21 oktober 2017 - 22 oktober 2017

Moyenne van 1.70 tot 2.50

Aantal caramboles 70

Foto deelnemers

 

Verslag Ronde 1

Op tafel een speelde Willem Siebers de eerste partij tegen Anthony Visser, dit werd een moeizaam begin voor beide spelers. Einduitslag 70/40 voor Siebers en 54/40 voor Visser. De partij op tafel twee Willen van de Louw tegen Richard Veerink liep
voortvarender. Hielden de spelers zich in de eerste 10 beurten nog een beetje in, daarna kwam met name Veerink goed op gang en sloot de partij af op 70/23 en moest van de Louw tevreden zijn met 54 caramboles. De derde partij gespeeld door Arnold Gerards tegen Theo Bremer was ook een uitstekend begin voor Bremer. In een gelijkmatig spelende wedstrijd maakte hij de partij uit met 70/24, terwijl Gerards bleef steken op 40 caramboles.

 

Verslag ronde  2

Willem Siebers nam na een moeizaam begin met een serie van 12 een behoorlijke voorsprong op Willem van de Louw.  Siebers leek met een serie van 15 de beslissing te hebben geforceerd, maar in de slotfase kwam van de Louw weer wat dichterbij en verraste vriend en vijand door met een serie van 16 de partij uit te maken. Siebers wist in de nabeurt nog de ontbrekende carambole te maken waardoor de partij in 31 beurten in remise eindigde. Anthony Visser ging voortvarend van start tegen Arnold Gerards door in 14 beurten reeds 42 caramboles te maken. Tegen het eind ging het moeizamer en kwam Gerards die moeizaam was begonnen steeds beter in zijn spel. Toch wist Visser in de 32e beurt de patij uit te maken, terwijl Gerards op 63 caramboles bleef steken. Theo Bremer tegen Richard Veerink werd een moeizame partij. In de 38e beurt wist Veerink de partij uit te maken en liet Bremer op 66/70 staan.

 

 

Verslag ronde 3

Willem Siebers nam met een bliksemstart een grote voorsprong op Theo Bremer (37-3 na 8 beurten, serie 19 Siebers). Siebers ging gestaag verder en maakte in de 23e beurt de partij uit. Bremer bleef na een uitstekende inhaalrace steken op 58 caramboles. Willem van de Louw won in een zeer matige partij in 39 beurten van Anthony Visser (61/39). Visser in de slotfase nog wel met een serie van 13, maar tevergeefs. De partij tussen Arnold Gerards en Richard Veerink starte matig 24-15 om 16-15. In de 21e beurt maakte Gerards een serie van 15 en liep daarmee uit op Veerink, die het darnaa niet meer bij kon houden. De partij eindigde uiteindelijk in 70/36 winst voor Gerards en Veerink bleef steken op 65/36. Gerards haalde hiermee zijn eerste partijpunten binnen.

 

 

Verslag ronde 4

Richard Veerink won in 25 beurten van Anthony Visser (63/70). Visser kwam na een zeer matige start sterk terug met onder andere een serie van 14, nam zelfs de leiding over maar Veerink wist met een sterk slot de partij nog naar zijn hand te zetten. Willem van de Louw wist na een gelijkopgaande eerste helft van de partij tegen Theo Bremer  nog ruim te winnen (42/70) in 31 beurten. Willem Siebers wist tegen Arnold Gerards ondanks een serie van 20 maar net te ontsnappen aan zijn eerste nederlaag. In de langste partij tot nog toe (43 beurten) kwam Gerards slechts 2 caramboles te kort.

 

 

Verslag ronde 5

Anthony Visser kende een bliksemstart tegen Theo Bremer (39 in 10 beurten) maar toch duurde het nog tot de 29e beurt voor de partij uit was. Bremer kwam niet mee en kwam tot 33 caramboles. Willem van de Louw speelde een goede wedstrijd tegen Arnold Gerards en won in 28 Beurten, met een hoogste serie van 16. Gerards kwam tot 47 caramboles inclusief een serie van 15. De finale partij ging tussen Willem Siebers en Richard Veerink. Siebers nam in de 2e beurt meteen afstand met een serie van 19. Veerink kwam nog terug tot een achterstand van 3 caramboles maar in de slotfase bleek Siebers toch de sterkste. Hij bereikte de eindstreep na 31 beurten, Veerink kwam tot 59 caramboles. Door dit verlies valt Veerink terug naar de 3e plaats, van de Louw komt opplaats 2 En Siebers is de nieuwe kampioen. Bij de  gewestelijke finale in Olst wordt ons district vertegenwoordigd door Willem Siebers en Willem van de Louw.